Covered delivery area : Klang Valley, Kuala Lumpur, Putrajaya, Cyberjaya, Bangi

03-6138 7681

Mengenai Kami

Selamat Datang

Selamat datang ke Kumpulan HS Nada. Kumpulan ini terdiri daripada HS Nada Sdn Bhd, HS Nada Processing Sdn Bhd, HS Nada Ternak Sdn Bhd, HS Nada Catering & Services & HS Nada Edaran Sdn Bhd. Kumpulan ini bergerak secara bersepadu dalam mengembangkan industri ternakan dan penghasilan produk berasaskan daging halal di Malaysia.

HS Nada berpengalaman lebih dari 40 tahun di dalam industri ini. Bermula dari tahun 1975 yang diasaskan oleh Tuan Hj. Mad Hassan Bin Man, kini telah berkembang dan pakar di dalam semua aktiviti dan proses lengkap dari Penternakan, Penyembelihan, Pemprosessan, Penjualan dan Pemasaran produk HS Nada.

Matlamat HS Nada adalah membantu pengguna di Malaysia atau di peringkat antarabangsa untuk mendapatankan produk daging halal dan segar tanpa was-was dari segi kualiti dan kesuciannya dengan mempunyai rantaian lengkap  dari Ladang, Rumah Sembelihan dan Kilang Pemprosesan yang diiktiraf oleh Jabatan Perkhdimatan Veterinar dan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia.

Visi

Menjadi syarikat peneraju terunggul dalam pengeluaran  rantaian lengkap produk halal dan toyyib berasaskan daging serta berdaya saing di Malaysia.

Menjadi sebuah syarikat pengeluar produk berasaskan daging segar yang berkualiti dan mempunyai rantaian lengkap dan berkapisiti tinggi.

Misi

Sejarah

Kenapa Kami

Pengiktirafan Kumpulan HS Nada

Jenama

Tok Hassan Beef

Penjenamaan pasaran premium untuk produk daging segar

HS Nada

Penjenamaan pasaran premium untuk produk berasaskan daging tempatan

Hasz

Penjenamaan pasaran umum

No.2, Wisma Nada, Jalan 11, Selayang Baru,
68100 Batu Caves,
Selangor

03-6138 7681 (Phone)

03-6136 8598 (Faks)

saleshsnada@gmail.com

Company

PRODUK

All Right Reserved@2021

Scroll to Top
Open chat